تصویری انیمیشنی از افرادی در وقت مصاحبه ویزای شنگن

چه سوال هایی در وقت مصاحبه ویزای شنگن پرسیده میشود؟ – سلوی سیر

سوال هایی که ممکن است در وقت مصاحبه ویزای شنگن پرسیده شود:

اکثر افرادی که قصد اخذ ویزای شنگن را دارند،باید پاسخگوی برخی از سوالات در وقت مصاحبه ویزای شنگن باشند.ما در این مطلب برخی از سوالاتی که ممکن است از شما در مصاحبه پرسیده شود را آورده ایم.توجه داشته باشید که این سوالات ممکن است برای ویزای دیگر کشورهای جهان نیز مطرح شود.وقت مصاحبه ی ویزای شنگن،تنها برای ارائه ی مدارک شما جهت اخذ ویزای شنگن نخواهد بود.در واقع وقت مصاحبه ویزای شنگن ارتباط و گفت و گویی بین شما و نماینده کشور ارائه دهنده ی ویزای شنگن میباشد.

تصویری انیمیشنی از افرادی در وقت مصاحبه ویزای شنگن

در وقت مصاحبه،نماینده کشور مد نظر شما،صرفا فقط در مورد مدارک شما پرس و جو نخواهد کرد.بلکه برخی سوالات در مورد اینکه هدف شما از سفر به کشور های منطقه شنگن چیست نیز پرسیده خواهد شد.ما در ادامه برخی از این سوالات را بیان خواهیم کرد.

۱.آیا ازدواج کرده اید؟ اگر بله، همسر شما چه کار می کند؟چند وقت است که ازدواج کرده اید؟

در صورتیکه که ازدواج کرده اید،تاریخ ازدواج خود را با تمام جزئیات به یاد داشته باشید.نباید هیچ اشتباهی در پاسخگویی به این سوال داشته باشید.

۲.آیا شما با فرد دیگری سفر میکنید؟

خیلی ساده پاسخ دهید.اگر فرد دیگری شما را در سفر همراهی میکند،در مورد اینکه چه رابطه ای با او دارید،شفاف سازی کنید.

۳.آیا می توانید یک سفر کوتاه تر را برنامه ریی کنید؟چرا به ویزای سه ماهه نیاز دارید؟

علاقه خود را به بازدید از اهداف توریستی مختلف در منطقه شنگن بازگو کنید و بگوئید که شما نمیتوانید آن را در کوتاه مدت انجام دهید.اگر چه باید آمادگی برنامه ریزی برای سفری کوتاه مدت را نیز داشته باشید زیرا ممکن است به شما ویزای کوتاه مدت ارائه شود.

۴.آیا میتوانید تائید بانکی خود را نمایش دهید؟

توجه داشته باشید که به هیچ عنوان در ارائه سند بانکی خود تردید نداشته باشید.

۵.آیا به بورس تحصیلی علاقه دارید؟

این سوال دیگری است که باید به صورت مستقیم و ساده پاسخ دهید.در صوتیکه دانشجو و دانش آموز آموزشگاه خاصی هستید،باید نام آن به همراه مقدار پولی که شما را پشتیبانی خواهد کرد را بیاورید.

۶.آیا برای این سفر تحت پوشش بیمه هستید؟

مدرکی مبنی بر اینکه شما در طول سفر تحت پوشش بیمه هستید،ارائه دهید.

۷.آیا دوست دختر یا دوست پسر دارید؟

به صوررت رک و پوست کنده پاسخ دهید.

۸.آیا تائیدی از کارفرمای خود برای سفر و مرخصی دارید؟

در صورتیکه از کارمند هستید یا در جای خاصی شاغل هستید،مدارک مربوط به مرخصی و تائید کارفرمای خود را ارائه دهید.

۹.آیا دارای فرزند هستی؟اگر بله،چند سال دارند و چه کار میکنند؟

لطفا تمام اطلاعات مربوط به فرزندان خود را آماده کنید.این اطلاعات شامل تاریخ تولد،نام،مدرسه،دانشگاه و … میشود.توجه داشته باشید که باید به کاملا صادقانه پاسخ دهید.

۱۰.آیا دوست یا آشنایی دارید که در منطقه شنگن اقامت داشته باشد؟

در صورتیکه که دوست یا آشنایی در اروپا و منطقه شنگن دارید،لطفا لیست آن ها را آماده کنید و در وقت مصاحبه خود در سفارت آماده پاسخگویی باشید.

۱۱.آیا دوست یا آشنایی در این دانشگاه دارید؟(دانشگاهی که در آن قرار است ادامه تحصیل دهید.)

اگر به دنبال ویزای تحصیلی هستید،لطفا لیست تمام افرادی که در دانشگاه و دانشگاه های منطقه شنگن محصل هستند را آماده کنید و آماده پاسخگویی باشید.

۱۲.آیا درآمد سالانه پسر یا دختر خود را میدانید؟

قبل از اینکه به سفارت مراجعه کنید،لطفا تمام اطلاعات خود را با فرزندان خود مرور کنید تا به درستی در وقت سفارت و وقت مصاحبه ویزای شنگن پاسخگو باشید.

۱۳.آیا مالیات بر درآمد را پرداخت میکنید؟

بله،جوابی است که فرد مصاحبه کننده دوست دارد بشنود.پس سعی کنید تمام مدارک مبنی بر پرداخت مالیات بر در آمد خود را آماده کنید و ارائه دهید.

۱۴.آیا پس از پایان کارشناسی ارشد قصد ادامه تحصیل را دارید؟

تمام شرایط خود را به درستی برای افسر مصاحبه کننده توضیح دهید.

۱۵.آیا دختر یا پسر شما دارای فرزند است؟

تورجه داشته باشید که باید جواب شما ساده باشد و تعداد فرزندان و جنسیت آنها را برای افسر بازگو کنید.

۱۶.آیا نسبت به خرید یا رزرو پرواز اقدام کرده اید؟

این سوال را به درستی پاسخ دهید.

۱۷.چطور این دانشگاه یا کالج را انتخاب کردید؟

در صورتیکه در پی ویزای تحصیلی هستید،علاقه خود را به تحصیل در ددانشکاه یا کالج مد نظر خود نشان دهید.در مورد این دانشگاه یا کالج از قبل تحقیق کنید و تفاوت وتایز آن با دانشگاه یا کالج های دیگر را بیان کنید.

۱۸.چطور در مورد این دانشگاه شنیده اید؟

باید صادقانه در مورد این موضوع توضیح دهید.

۱۹.چطور مطمئن باشیم که بعد از اتمام مدت زمان ویزای شنگن،به کشور خود باز خواهید گشت؟

به نماینده دیپلماتیک سفارت، روابط مهم و وابستگی های آموزشی / حرفه ای / شخصی خود را در کشور خود ذکر کنید که به شما دلایل بازگشت می دهد. همچنین می تواند خانواده شما، مطالعات مداوم، موقعیت شغلی مستمر، کسب و کار، اموال و یا … را ذکر کنید.

۲۰.چه مدت قصد اقامت دارید؟

در زمان وقت مصاحبه ویزای شنگن اطلاعات سفر خود را به درستی بیان کنید.از اینکه برای چه منظوری سفر میکنید و چه هدفی دارید.زمان سفر و بازگشت خود را بیان کنید و توجه داشته باشید که بر اساس این اطلاعات ویزای شینگن برای شما صادر میشود.

۲۱.چه مدت است که شاغل هستید؟

مدت زمانیکه برای شغل فعلی خود شاغل هستید را به درستی بیان کنید.

۲۲.چه تعداد خواهر و برادر دارید؟کجا زندگی میکنند و شغلشان چیست؟چه تعداد فرزندانی دارند؟

قاطعانه و بدون تردید به سوال فوق پاسخ دهید.توجه داشته باشید که از قبل این پاسخ ها را آماده کرده باشید.

۲۳.چه تعداد کارمند یا پرسنل دارید؟

در صورتیکه که کارفرما هستید،تعداد کارکنان خود را به تفکیک جنسیت بیان کنید.

۲۴.حقوق شما چقدر است یا چقدر درآمد دارید؟

یکی از مهمترین سوال هایی که در زمان مصاحبه ویزای شنگن ممکن است پرسیده شود،میزان درآمد شماست.توجه داشته باشید که باشید به درستی پاسخگو باشید.

۲۵.این سفر برای شما چقدر هزینه خواهد داشت؟

قبل از اینکه برای مصاحبه بروید،باید به دقت در مورد اینکه سفر شما چقدر هزینه خواهد داشت،محاسبه کنید و آماده پاسخگویی در سفارت باشید.به یاد داشته باشید که تمام هزینه های سفر چه در داخل چه در خارج ازز کشور را پیش بینی کنید و آن را به افسر سفارت ارائه دهید.این کاز نشان دهنده این خواهد بود که شما چقدر در سفر خود دقیق هستید و قصد بازگشت به کشور را دارید.

۲۶.زمانیکه دختر شما برای کار میرود،شما زمان خود را چطور میگذرانید؟

یک پاسخ قانع کننده بدهید.مثلا اینکه از باغ یا کودکان نگهداری میکنید.

۲۷.چه مقدار حقوق بازنشستگی میگیرید؟

میزان حقوق دریافتی از بازنشستگی خود را ارائه دهید.

۲۸.آیا برای اولین بار است که به منطقه شنگن سفر میکنید؟

با بله یا خیر جواب دهید.اگر ویزا یا مدارک دیگری دارید،ارائه دهید و زمان و محل سفر خود را گزارش دهید.

۲۹.آیا دختر شما باردار است؟

به درستی پاسخ دهید و در صورتیکه از جنسیت آن خبر دارید،آن را نیز بیان کنید.

۳۰.آیا فرزند شما ازدواج کرده است؟

بله یا خیر کافی است.

۳۱.برنامه شما بعد از بازگشت چیست؟

اگر برای ویزای تحصیلی اقدام میکنید،بگوئید که بعد از بازگشت به دنبال یک کار مرتبط با رشته تحصیلی خود خواهید بود.در هر صورت هر هدفی که دارید،به درستی و صادقانه اعلام کنید.

۳۲.مادر شما چه کاری انجام میدهد؟

اگر مادر شما شاغل است،شغل او را بیان کنید و اگر شاغل نیست،سرگرمی ها و کارهایی که در طول روز انجام میدهد را بیان کنید.

۳۳.مشغله شما در کشوری که زندگی میکنید چیست؟

تمام کارهایی که در کشور خود را انجام میدهید بیان کنید.سرگرمی های،شغل و ….

۳۴.چه چیزی در مورد کشوری که قصد سفر به آن را دارید میدانید؟

کمی وقت بگذارید و در مورد کشوری که قصد سفر به آن را دارید،جستجو کرده و اطلعات کسب کنید تا توان کافی برای پاسخگویی در وقت مصاحبه ویزای شنگن را داشته باشید.

۳۵.زمینه کاری شرکت شما چیست؟

به صوت کوتاه و مفید در مورد فعالیت های محلی و بین المللی شرکت خود صحبت کنید.

۳۶.دوست یا آشنای شما در منطقه شنگن چه کاری انجام میدهد؟

در نظر داشته باشید که اطلاعات کافی در مورد این موضوع داشته باشید تا بتوانید به درستی در وقت مصاحبه ویزای شنگن پاسخگوی افر مصاحبه کننده باشید.خوب دقت کنید که محل اقامت آنها،محل تحصیل و محل مار آن ها را به خوبی به یاد بسپارید.

۳۷.وضعیت قانونی ویزای فرزندان یا آشنایان شما در منطقه شنگن چگونه است؟

سعی کنید در مورد این موضوع اطاعات کافی بدست آورده و راجع به این موضوع توضیح دهید.

۳۸.مدرک تحصیلی شما چیست؟

فقط در مورد آخرین و بالاترین مدرک تحصیلی که دارید صحبت کنید و نیازی نیست که در مورد تمام مدارک و دوران تحصیلی خود توضیح دهید.

۳۹.هدف شما از سفر چیست؟

یکی دیگر از مهمترین سوال های وقت مصاحبه ویزای شنگن این است.با اعتما به نفس و اطمینان در مورد هدف خود توضیح دهید.توجه داشته باشید که توضیحات شما باید منطبق با مدارک ارائه داده شده باید باشد.

۴۰.تاریخ ازدواج دختر یا فرزند شما چه زمانی است؟

قبل از مراجعه به محل مصاحبه در مورد این موضوع مطمئن شوید.

۴۱.درآمد حامی مالی شما چیست؟

توان مالی حامی مالی شما،به دقت توسط افر مصاحبه کننده بررسی میشود.پس سعی کنید به درستی پاسخگوی آن باشید.

۴۲.هزینه سالیانه دانشگاه شما چقدر است؟

کمی وقت صرف کنید و اطلاعات کافی در مورد میزان هزینه سالیانه تحصیل،دانشگاه و اقامت خود را در منطقه شنگن تهیه کرده و به افسر ارائه دهید.فراموش نکنید که اطلاعات اشتباه باعث مشکوک شدن افسر خواهد شد.

۴۳.چه مالکیتی در کشور خود دارید؟

تمام چیزهای که در کشور خود مالک آن هستید را نام ببرید.(خانه،ملک،ماشین و … )

۴۴.اگر ویزای شما ریجکت شود،چه خواهید کرد؟

سوال کننده میخواهد بداند در صورتیکه شما سفر نکنید و ویزای شما ریچکت شود چه خواهید کرد؟به او بگوئید که تعهدات و کارهایی دارید که باید انجام دهید.البته از قبل چند مورد از این تعهدات و کارها را لیست کنید تا در صورت نیاز پاسخ دهید.

۴۵.در صورتیکه در منطقه شنگن به شما درخواست کار شود،آیا استخدام خواهید شد؟

باید باهوش باشید.باید بگوئید که من فقط به قصد تحصیل و بازدید میخواهم سفر کنم و به دنبال کار در منطقه شنگن نیشتم.

۴۶.آخرین باری که فرزندان دختر یا پسر خود را دیده اید چه زمانی است؟

سعی کنید آخرین باری که پسر و دختر خود را دیده اید با ذکر زمان و مان دقیق بیان کنید.

۴۷.چه زمانی میخواهید به منطقه شنگن سفر کنید؟

دلایل بسیاری وجود دارد که نماینده سفارت یا کنسولگری میتواند جواب خود را بیابد، مثلا اطلاعاتی که در بلیط رزرو شده شما موجود است. عمدتا دفتر دیپلماتیک می خواهد اطمینان حاصل کند که محدودیت اعتبار ویزا را درک می کنید و بیشتر از حد مجاز در منطقه شنگن باقی نخواهید ماند. بنابراین، پاسخی دهید که مطابق با تاریخ بلیط و هتل رزرو شده شما باشد.

۴۸.در چه جایی اقامت خواهید داشت؟

 اطمینان حاصل کنید که این پاسخ به طور کامل مطابق با گواهی محل اقامت ارائه شده در میان مدارک ویزای شنگن است.

۴۹.از چه جایی فارغ التحصیل شدید؟

محل دقیق و نام دانشگاهی را که از آن فارغ التحصیل شدید را نام ببرید.

۵۰.برای کدام شرکت کار میکنید؟

نام شرکتی که در آن مشغول هستید با ذکر پست خود را نام ببرید.

۵۱.از کدام کشورهای منطقه شنگن میخواهید بازدید کنید؟

برنامه ای که برای بازدید از کشورهای منطقه شنگن را دارید،ارائه دهید.

۵۲.چه کسی هزینه بازدید شما را پرداخت میکند؟

این یکی از مهمترین سوال هایی است که ممکن است شما در وقت مصاحبه ویزای شنگن ممکن است با ان مواجه شوید.پس صادقانه به این موضوع پاسخ دهید.در نظر داشته باشید که در مورد این موضوع ممکن است تحقیق شود.

منبع : ویزاتک

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای کمک!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *