تصویری از اپلیکیشن مدارک ویزای شنگن

مدارک ویزای شینگن – سلوی سیر

مدارک لازم برای دریافت ویزای شنگن

مدارک مشترک لازم برای کلیه مشاغل
تمکن مالی بالای ۴۰ میلیون تومان

مبلغ ۳۰ میلیون  تومان ضمانت نامه بانکی بازگشت(نزد آژانس)

مدارک شغلی لازم علاوه بر مدارک مشترک جهت دریافت ویزای شینگن به تفکیک مشاغل
۱دارندگان شرکتاساسنامه شرکتروزنامه رسمی
۲مشاغل دولتیفیش حقوقیگواهی اشتغال به کارسابقه بیمه
۳مشاغل آزادجواز کسبکارت مباشرت
۴افراد بازنشستهحکم بازنشستگیسابقه بیمه
۵خانم های خانه دارمدرک شغلی همسر یا پدر
۶دانشجوها و دانش آموزانگواهی اشتغال به تحصیل

فرم های لازم برای دریافت ویزای شینگن

فرم تکمیل مشخصات شینگن

مدارک سفارت فرانسه

مدارک سفارت ایتالیا

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای کمک!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *