روادید یا ویزا شنگن چیست؟

روادید شنگن عبارت است از اجازه ورود به محدوده کشورهای شنگن برای اقامتی کوتاه و موقت. دارنده این نوع روادید اجازه اشتغال نخواهد داشت اما می تواند در طول اعتبار روادید خود آزادانه در منطقه شنگن تردد نماید. با روادید شنگن حداکثر مدت اقامت ۹۰ روز می باشد که از تاریخ اولین ورود به منطقه شنگن تا مدت شش ماه معتبر می باشد. این نوع روادید با اعتبار یک، دو و یا چند بار ورود صادر می شود. وقتی یکی ازکشورهای عضو معاهده شنگن روادیدی صادر کند، دارنده آن می تواند به سایر کشورهای عضو شنگن نیز سفر نماید. ولی ابتدا برای دریافت روادید، بایستی به سفارت کشوری مراجعه شود که مقصد اصلی سفر است. چنانچه مقصد اصلی مشخص نباشد، متقاضی بایستی برای درخواست روادید به سفارت کشوری مراجعه نماید که قصد دارد از مرز آن کشور وارد محدوده شنگن شود.

در بدو ورود به محدوده شنگن علاوه بر روادید، سایر مدارک مورد نیاز کنترل خواهد شد. دارنده گذرنامه ملزم به خروج از محدوده شنگن قبل از اتمام مدت اعتبار روادید خواهد بود.

کدام کشورها عضو معاهده شنگن هستند؟

اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالتا، نروژ، لهستان، پرتقال، اسلواکی، اسلونی، اسپانیا، سوئد ، سوئیس و هلند.

البته کشورهای انگلیس و ایرلند عضو معاهده شنگن نیستند.

از آنجاییکه معاهده شنگن هنوز در کشورهای بلغارستان ، رومانی و قبرس به مرحله اجرا در نیامده، دارندگان روادید شنگن مجاز به سفر به این کشورها نیستند.

فرایند درخواست روادید چه مدت به طول می انجامد؟

آژانس مسافرتی سلوی سیر ویزای شنگن را برای دو کشور ایتالیا و فرانسه انجام میدهد؛

این فرایند از زمان درخواست روادید به همراه تسلیم سایر مدارک مورد نیاز به بخش کنسولی سفارت شروع می شود، و معمولا دریافت ویزای ایتالیا

دو ماه و دریافت ویزای فرانسه سه ماه طول می کشد

آژانس مسافرتی سلوی سیر می تواند انواع ویزاهای زیر را برای ایتالیا و فرانسه را دریافت نماید

ویزای توریستی ۱۴ روزه به مبلغ ۶۰۰ یورو
ویزای توریستی ۱ ماهه به مبلغ ۷۰۰ یورو
ویزای تورسیتی ۳ ماهه به مبلغ ۱۵۰۰ یورو
ویزای توریستی ۶ ماهه به مبلغ ۱۷۵۰ یورو
ویزای توریستی ۱ ساله به مبلغ ۲۲۰۰ یورو
** ذکر شده در ویزاهای بالا همراه بیمه مسافرتی می باشد

*** با هزینه ای مازاد (مبلغ هتل+ مبلغ پرواز بنا به درخواست) بر مبلغ ذکر شده در انواع ویزا می توانید هتل و پرواز را هم رزرو نمایید

مدارک مشترک لازم برای کلیه مشاغل
تمکن مالی بالای ۴۰ میلیون تومان
مبلغ ۳۰ میلیون  تومان ضمانت نامه بانکی بازگشت(نزد آژانس)
مبلغ ۶۰۰ یورو معادل ۲۴۰۰۰۰۰ تومان
کلیه این شرایط فقط جهت دریافت ویزا می باشد (شامل تور نمی باشد).

مدارک شغلی لازم علاوه بر مدارک مشترک جهت دریافت ویزای شنگن به تفکیک مشاغل

دارندگان شرکت
اساسنامه شرکتروزنامه رسمی

مشاغل دولتی
فیش حقوقی گواهی اشتغال به کار سابقه بیمه

مشاغل آزاد
جواز کسب کارت مباشرت

افراد بازنشسته
حکم بازنشستگی سابقه بیمه

خانم های خانه دار
مدرک شغلی همسر یا پدر

دانشجوها و دانش آموزان
گواهی اشتغال به تحصیل

نمونه ویزاهای شنگن دریافت شده از طریق آژانس

photo_2016-10-17_11-33-52-1030x579
photo_2016-08-03_01-13-36-1030x578
photo_2016-10-22_09-45-33-579x1030
photo_2016-10-22_09-45-27-1030x579
photo_2016-08-03_01-13-36-1030x578
photo_2016-08-03_01-11-05-1030x773
photo_2016-10-22_09-45-33-579x1030
visa-copy-1030x687
photo_2016-08-03_01-10-55-1030x773
photo_2016-08-03_01-11-05-1030x773